Ben je toe aan een nieuwe vloer, of heb je de perfecte vloer al gevonden, maar moet hij nog gelegd moet worden? Bij Delanbri kun je niet alleen de mooiste vloeren goedkoop kopen, maar wij hebben ook jarenlange ervaring met het leggen van alle soorten vloeren met verschillende legmethodes. Je bent gegarandeerd van een kwalitatief hoge leg kwaliteit en goede service wat betreft onderhoud van je vloer voor een goedkope prijs.

Alle soorten vloeren

Delanbri heeft jarenlange ervaring met het leggen van elk soort vloer, houten vloeren, laminaat, parket vloeren, pvc vloeren, tapijt en tegels.

Vloeren legmethodes

De methode waarop een vloer gelegd wordt is afhankelijk van de vloer. Zo kan hij verlijmd worden, of bijvoorbeeld zwevend gelegd worden. Het is belangrijk dat je een goede vloer hebt. Zo is het bij bepaalde vloeren noodzaak dat hij eerst geëgaliseerd moet worden.

Wil je je vloer op een bijzondere wijze gelegd hebben, bijvoorbeeld in patroon zoals een visgraatpatroon? Bij Delanbri kan je hiervoor terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Afwerking en onderhoud van je vloer

Delanbri zorgt voor de volledige afwerking van je nieuwe vloer, of oude vloer die aan onderhoud toe is.

Wil jij je vloer professioneel gelegd hebben?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte voor het leggen van jouw vloer.